24 Haziran 2018 Pazar

15.12.2017 15:00 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Hilvan'a ziyarette bulundu
Vali Erinden Hilvan'a Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nuri Öztürk  ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile birlikte Hilvan'a gelerek ilçenin genel durumu ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Hilvan Hükümet konağı bahçesinde Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız , Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve İlçe Jandarma komutanı İsmail Tanrısever tarafından karşılanan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Hilvan Kaymakamı Halid Yıldızı Makamında ziyaret ettikten sonra  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan vali erin Esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini not aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.