18 Aralık 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > PARK VE BAHÇELER DE YENİLEME ÇALIŞMASI

PARK VE BAHÇELER DE YENİLEME ÇALIŞMASI

30.10.2017 11:21:48 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park ve bahçeler de yenileme çalışması başlattı
PARK VE BAHÇELER DE YENİLEME ÇALIŞMASI

Hilvan Merkez ve kırsal mahalleler de yeni çocuk parkları kurma ve yenileme çalışması başlatan Hilvan Belediyesi  park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri çocukların daha sağlıklı ve güvenli oynayabilmesi için parklarda yeni çocuk oyun grupları kurma ve vatandaşların rahat yürüyüş yapabilmesi için parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Çalışmaları yerinde değerlendiren park ve bahçeler müdürlüğü   Belediye başkanımız Aslan Ali Bayık'tan aldığımız talimatlar doğrultusun da Park ve bahçelerimiz de çocukların daha güvenli bir ortam da  vakit geçirebilmesi için yeni çocuk oyun grupları ve yeni parklar kurduk, vatandaşlarımızın rahat yürüyüş yapabilmesi  için yürüyüş yollarına parke taşı döşedik bu şekilde parklarımız daha modern bir görünüme kavuştu. öncelikle yaptığımız bu çalışmalar da bize her konuda destek olan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.