14 Ağustos 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Kırsal Mahallelerdeki Yol ve Sokaklar Yeni Bir Görünüm Kazanıyor

Kırsal Mahallelerdeki Yol ve Sokaklar Yeni Bir Görünüm Kazanıyor

11.04.2018 11:18 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerdeki yol çalışmalarını sürdürüyor.
Kırsal Mahallelerdeki Yol ve Sokaklar Yeni Bir Görünüm Kazanıyor

Vatandaşların toz ve çamurdan kurtulması için Gölcük kırsal mahallesinde stabilize yol çalışmasını tamamlayan Hilvan belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri yol ve sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başladı.  Eskimiş  yollarda yenileme çalışması yapıldıktan sonra  Mahallede yeni açılan birçok yolda kilitli parke taşı döşenerek vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Gölcük mahalle sakinlerinin yaptığı açıklamada yol ve sokaklarımız Hilvan belediyesi fen işleri müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile daha güzel bir görünüme kavuştu desteklerinden ötürü öncelikle belediye başkanımız Aslan Ali Bayık ve fen işleri müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık'ın talimatlarıyla çalışmaların bütün kırsal mahallelerimizde devam edeceğini belirten fen işleri müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın her konuda  sorun ve isteklerini dinleyip çözüm buluyoruz  onların memnuniyeti bizim için çok önemli  çalışmalarımız aralıksız devam edecek dedi.