18 Aralık 2017 Pazartesi

18.10.2017 16:02:14 12 14 16 18 yazdır
KIRSAL MAHALLELERDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hilvan Belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Arpalı ve Küçük Gölcük kırsal mahallelerinde Kilitli Parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Hilvan merkez cadde ve sokaklarında yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Fen işleri ekibi arpalı ve küçük gölcük kırsal mahallelerinde yapılan taziye evlerinin çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Yapılan Çalışmaları yerinde değerlendiren Hilvan Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda cadde ve sokakların bakım ve onarım çalışmalarını ara vermeden devam ediyoruz bugünde çalışmalarımızı kırsal mahallerimizden Arpalı ve Küçük gölcük de  yapılan taziye evlerinin çevre düzenleme çalışmalarını yapmaktayız bu konuda halkımızın mağdur duruma düşmemeleri için her türlü fedakarlığı yapan Başkan Bayık'a teşekkür ederek çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri fen işleri ekibine talimat veren Başkanımız Aslan Ali Bayık Sağ olsun ihtiyaçlarımız doğrulsun da her zaman yanımızda oldu kendisine çok teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.