21 Kasım 2017 Salı
Anasayfa > HABERLER > Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Devam Ediyor

Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Devam Ediyor

11.08.2017 16:55:37 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi'nin yıllık çalışma programı kapsamında kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Devam Ediyor

Hilvan'ın kırsal Nasrettin Mahallesi'nde başlatılan ulaşım ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Nasrettin'in dışında çevre mahallelere hizmet edecek olan ulaşım yolunda çalışmaların başlatıldığını belirten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda mahalle camisinde de çevre düzenlemesi yaptıklarını söyledi.

Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım yollarını kullanmaları açısından başlatılan çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağı bildirildi.