28 Mayıs 2018 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Halk Oyunları Topluluğu, yarışmada 2. oldu

Hilvan Halk Oyunları Topluluğu, yarışmada 2. oldu

06.03.2018 17:03 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk oyunları yarışmasında Hilvan'ı temsil eden Hilvan Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu 2'inci oldu.
Hilvan Halk Oyunları Topluluğu, yarışmada 2. oldu

11 Nisan Kapalı Spor salonunda düzenlenen il seçmelerinde Yıldızlar kategorisinde 2'nciliği elde eden Hilvan Halk Oyunları Topluluğu adına kupayı Hilvan Belediye Belediye Meclis Üyesi Nusreddin Esen ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Şanda aldı.

Spor başta olmak üzere kültürel faaliyetlerin de yürütüldüğünü ifade eden Esen, "Hilvan'ı hem spor hem de kültürel anlamda temsil eden Hilvan Belediye Spor Kulübü, bugün yapılan Şanlıurfa il seçmelerinde Halk Oyunları Topluluğu ekibimiz Yıldızlar kategorisinde 2'ncilik elde etti. kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte Şanlıurfa'yı temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor Folklor ekibine de başarılar dilerim" dedi.