15 Ağustos 2018 Çarşamba

30.05.2018 21:45 12 14 16 18 yazdır
Milletvekili Adayı İzol, Seçim çalışmalarını Hilvan'da sürdürüyor
Hilvan'da 24 Haziran Seçimleri İçin Start Verildi

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olan AK Partili Güler Kama İzol, seçim çalışmalarına Hilvan'da start verdi.

Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'a Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, parti yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Hilvan Kadın Kolları Başkanı Hacire Toprak, AK Parti Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel eşlik etti.

Yaptığı esnaf ziyaretinde çıktığı hak davanın önemini anlatan İzol, Türkiye'nin geleceği için sadece AK Partili olmak yetmiyor. Erkimizin geçtiği çevremizdeki insanları da AK Parti'ye kazandırmak gerekmektedir. Bunun için milletçe bir çalışmanın içinde hep beraber yerimizi almalıyız. Çünkü yarınlar hepimiz içindir. Bir ve beraber olduğumuz sürece ülkece ve milletçe kalkınmanın önünde hiçbir engel kalmayacaktır' dedi.

İzol ile birlikte seçim çalışmalarını etkin bir şekilde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Tabloya baktığımızda, Türkiye'nin geleceğine ipotek koymaya çalışanların hedefinde AK parti var. Bunların amacı Türkiye'yi ileriye taşımak değil, tam aksine geriye götürmektedir. İnşallah halkımızın büyük desteğiyle biri Ramazan ve diğer  24 Haziran olmak üzere, iki bayramı bir arada yaşayacağız'  dedi.

Etiketler : hilvan 24 haziran