19 Ekim 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Hilvan'da 15 Temmuz Etkinlikleri Şehit Ziyaretleri İle Başladı

Hilvan'da 15 Temmuz Etkinlikleri Şehit Ziyaretleri İle Başladı

15.07.2018 13:49 12 14 16 18 yazdır
Hilvan'da 15 Temmuz Etkinlikleri Şehit Ziyaretleri İle Başladı

Hilvan'da "15 Temmuz Şehitleri anma ,Demokrasi ve Milli birlik günü" etkinlikleri Şehit kabirlerinin ziyaret edilmesi ile başladı.

15 Temmuz Şehitleri Anma ,Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri münasebetiyle Hilvan da düzenlenen programa katılan Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti   Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Emniyet Müdürü Ercüment Türkmenoğlu,Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever ve İlçe Müftüsü Tahsin Ekim Ağveren, Saluca ve Mantarlı Mahallelerine gidip Şehit Halit Şiltak, Habip Bebe ve İsmail Alıcının Mezarı başında dua edip Karanfil bıraktıktan sonra Şehit ailelerini ziyaret edip Hilvan Merkez Camisinde 15 Temmuz Şehitleri ve bütün Şehitler için okunan Mevlid-i Şerif ve Hatim duasına katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti,tekbir, tesbihat, kaside ve ilahilerin okunmasının ardından program sona erdi.