19 Temmuz 2018 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediyesi'nden Ortaokullara Sınav Desteği

Hilvan Belediyesi'nden Ortaokullara Sınav Desteği

16.03.2018 17:44 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında, ortaokul öğrencilerine deneme sınavı desteğinde bulundu.
Hilvan Belediyesi'nden Ortaokullara Sınav Desteği

Öğrencilerin başarı çıtalarını yükseltmeleri ve zamanlarını sınava uygun şekilde değerlendirmeleri için, Hilvan Belediyesi sponsorluğunda 982 ortaokul öğrencisine deneme yapıldı.

TEOG'un yerine geçen 8. sınıf merkezi ortak sınavları kapsamında yapılan deneme öncesinde öğrencilerle bir araya gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, öğrencilerden başarı noktasında beklentilerinin olduğunu ifade ederek, sınava firen öğrencilere başarılar diledi.

Okul idarecileri, ilçe genelinde yapılan 8. Sınıf Merkezi Ortak Sınavlarına verdiği destekten dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.