15 Ağustos 2018 Çarşamba
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmaları

Hilvan Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmaları

23.02.2018 08:26 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hilvan Merkez ve Kırsal Mahallelerde ağaçlandırma çalışması başlattı.
Hilvan Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmaları

Daha yeşil bir Hilvan için her yıl ağaçlandırma çalışması yapan Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu yılda çalışmalarını sürdürdü.

Her yıl yüzlerce ağacı toprakla buluşturan Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre her yıl düzenli olarak Belediye Başkanımızın da talimatlarıyla ağaçlandırma çalışmaları yapmaktayız 250 ağacın dikimi gerçekleşti çalışmalarımız ilçenin ihtiyaç duyduğu Park ,Sokak ve Caddelerde yapılmakta Nisan ayına kadar yapacağımız yeşillendirme çalışmaları ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık İlçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçenin ihtiyaç duyulan birçok noktasında mevsimlik çiçek ekiminden sonra özellikle parklarda yeni oyun grupları , bank ve kamelya yerleştirdikten sonra ağaçlandırma çalışması başlattık ilçemizin her tarafında yeşillendirme çalışmalarımız devam edecek açıklamasında bulundu.