19 Ekim 2018 Cuma

19.12.2017 08:49 12 14 16 18 yazdır
1 Amatör A grubunda Mücadele eden Hilvan Belediye Spor liderliğini sürdürdü
Hilvan Belediye Spor Liderliğini Sürdürdü

Amatör A grubunda mücadele eden Hilvan Belediye Spor sahasında ağırladığı Karşıyaka Spor ile 2-2 berabere kaldı.Pazar günü Hilvan da oynanan maçın  ilk yarısı 1-1 biterken maçın ikinci yarısında her iki takım etkili ataklarla gol arayışına girdi maçın ikinci yarısında Karşıyaka spor 2-1 öne geçti ancak Hilvan Belediye Spor etkili oyunuyla maçın son dakikalarında bulduğu golle rakip takım Karşıyaka spor ile 2-2 berabere kalarak ligdeki üstünlünü korudu.

Hilvan Belediye Sporun Gollerini 36'ıncı dakikada Salih Irmak ikinci yarının 74'üncü dakikasında Muhammet Heyiş kaydetti.

Maç sonunda önemli açıklamalarda bulunan Hilvan Belediye Spor Başkanı Cenap Torgut oyuncularımızı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler etkili gol ataklarımız oldu  ancak bize galibiyeti getirecek gölü bulamadık rakibimizde iyi mücadele etti onları da kutluyorum 2-2'lik beraberlik bizi çok sevindirmese de liderliğimizi sürdürmeye yetti bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele etmeliyiz açıklamasında bulundu.