18 Aralık 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediye Başkanlığı Koşusu

Hilvan Belediye Başkanlığı Koşusu

21.11.2017 09:19:31 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi sponsorluğunda Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa Hipodromunda Hilvan Belediye Başkanlığı kupası koşusu düzenlendi.
Hilvan Belediye Başkanlığı Koşusu

Sonbahar-Kış sezonu koşuları kapsamında düzenlenen Hilvan Belediye Başkanlığı Kupası Koşusu'nu  Ferit Yardımcı'nın jokeyliğini yaptığı Dizdar Bey adlı safkan yarış atı kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa Hipodromu'ndaki koşu sonrası düzenlenen törende koşuyu kazanan atın sahibi Kutbettin Saçan'a kupayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık verdi. Yapılan koşuda şeref konuğu olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hipodrom Müdürü Mehmet Kazoğlu'na plaketi verirken, 2000 metrelik koşuyu birincilikle bitiren atın jokeyi Ferit Yardımcı'ya başarı plaketini Hilvan Belediye meclis üyesi Halil Hatipoğlu verdi. Saat 19.30'da yapılan koşuda birinci gelen atın antrenörünü Kazım Yıldız'ın plaketini Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut takdim etti.