27 Mayıs 2018 Pazar
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Kadın Kültür Merkezi'nden Miniklere Anlamlı Jest

Hilvan Kadın Kültür Merkezi'nden Miniklere Anlamlı Jest

14.02.2018 13:29 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından başlatılan ücretsiz saç bakımı çalışmaları devam ediyor.
 Hilvan Kadın Kültür Merkezi'nden Miniklere Anlamlı Jest

Hilvan Belediyesinin kendi bünyesinde kurduğu Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nde mesleki eğitim gören kuaförlük kursiyerleri, eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısında da kız öğrencilerin ücretsiz saç bakımı faaliyetlerini devam ettiriyor. Kırsal mahallelerde eğitim veren okullardaki kız öğrencilerin saç bakımlarını üstlenen kursiyerler, kendi köylerinde veya başka kırsal bir mahalleden diğerine taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin saç bakımlarını üstlendik. Belediye tarafından tahsis edilen ulaşım araçlarıyla ekip olarak gittiğimiz kırsal mahalle okullarında kızlarımızın özellikle saç bakımlarını yapıp aynı zamanda kendi başlarına nasıl yapabileceklerini anlatıyoruz. Aynı zamanda gittiğimiz noktalarda, isteyen bayan velilerin de saç bakımlarını yapabiliyoruz. Meslek edindirme konusunda büyük önem arz eden bir kurs açan Hilvan Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bu bizim için büyük bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz dedi.