19 Ekim 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediyesi, Ocak Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Hilvan Belediyesi, Ocak Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

02.01.2018 16:44 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Bakanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek 2018 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Hilvan Belediyesi, Ocak Ayı  Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Belediye salonunda yapılan Ocak ayı meclis toplantısında, 2018 yılı için çeşitli komisyonlarda görev alacak üye seçimleri yapıldı. Ardından yeni yılda yapılması öngörülen yatırımlar ele alındı.

Toplantı sonrası bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 2016 ve 2017 yıllarına nazaran 2018 yılının hizmet yılı olacağını, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bu hizmetlerin hızlanacağını belirtti. 2017 yılında başlatılan ve devam eden kırsal mahalle çalışmalarının nüfus yoğunluğuna göre öncelikli olarak devam edeceğini ve bunun 2018 Mayıs ayına kadar bitirileceğini hedeflediklerini söyledi.

Yapılan toplantının ardından konuşan belediye meclis üyeleri, 2018 yılının başta İslam Alemi olmak üzere, bütün dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.