24 Haziran 2018 Pazar
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediye Spor Şampiyon Oldu

Hilvan Belediye Spor Şampiyon Oldu

19.02.2018 11:33 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Spor rakibi Karşıyaka karşısında aldığı 4-0 galibiyet ile şampiyon oldu
Hilvan Belediye Spor Şampiyon Oldu

Amatör A grubunda Mücadele eden Hilvan Belediye Spor  Karşıyaka karşısında  maçın ilk yarısında bulduğu 4 golle rakibini yendi. Maçın gollerini 16, 28, 34'ncü dakikada Soner Yılmaz 42 dakikada İbrahim Razi  kaydetti.

Maç sonu önemli açıklamalarda bulunan Hilvan Belediye Spor Başkanı Cenap Torgut bugün Karşıyaka karşısında aldığımız 4-0'lık  galibiyet bize şampiyonluğu getirdi . Sezon boyunca çok iyi çalıştık hedefimize ulaştık  şampiyonluk yarışında camiamıza büyük katkıları olan başta Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık olmak üzere futbolcularımıza ve her zaman bize destek olan Hilvanlı hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.

Karşıyaka karşısında alınan 4-0 'lık galibiyet ile şampiyon olan Hilvan Belediye Spor 'u kutlayan Hilvan Belediye Başkanı  Aslan Ali Bayık yaptığı açıklamada Allah'a şükürler olsun verdiğimiz emekler boşa çıkmadı . Sezon boyunca şampiyonluk havasıyla bütün maçlara çıkan Hilvan Belediye Spor  şampiyon olarak   üst tura çıkmayı hak etti . Bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum aynı başarıyı Süper Amatör Liginde devam edeceklerinden eminim başarılarının devamını diliyorum dedi.