27 Mayıs 2018 Pazar
Anasayfa > HABERLER > Başkan Bayık'tan şehit annesi ve eşine ziyaret

Başkan Bayık'tan şehit annesi ve eşine ziyaret

13.05.2018 13:01 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Anneler Günü' münasebetiyle Şehit Halit Şıltak'ın annesi Esmer ve eşi Emine Şıltak'ı ziyaret etti.
 Başkan Bayık'tan şehit annesi ve eşine ziyaret

1 Eylül 2016 yılında Siirt'in Pervari İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın ailesini AK parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ile beraber ziyaret eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  'Anneler, dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Hiçbir şekilde emeklerinin karşılığı ödenemeyen annelerimizi sembolik olarak bir güne sığdırmak mümkün değildir. Özellikle canını ciğerini vatan uğruna feda eden bir annenin duyguları daha farklı ve daha acıdır. Temennimiz odur ki; hiçbir annenin gözyaşı dökmemesidir. Bu vesileyle, bütün şehit annelerimizin şahsında, tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyorum' dedi.