23 Eylül 2018 Pazar

Başkan Bayık Öğrencileri Sevindirdi

14.03.2018 15:28 12 14 16 18 yazdır
Başkan Bayık Öğrencileri Sevindirdi

Hoşin İlk ve Ortaokulu Öğrencilerini ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Öğrencilere spor malzemeleri hediye etti. Okul  ziyaretleri kapsamında Hoşin İlk ve Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Bayık okulun ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim sezonunun başlamasıyla Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde okulların ihtiyaçları kapsamında ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Bayık Öğrencilerimizin daha hijyenik imkanlarda eğitim görmeleri için sezon başında Temizlik işleri müdürlüğümüze verdiğimiz talimatlar doğrultusunda okullarda yıkama , boya ve badana çalışmasından sonra okul bahçelerine bank ve kamelya yerleştirildi  Hilvan genelinde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize (TYT) Temel yeterlilik testi  ve (YKS) Yüksek Öğretim Kurumları Testi  deneme sınavı desteğinde bulunduk  eski yıllara oranla eğitimde ciddi ilerlemeler oldu Hilvan Belediyesine bağlı Bilgi evi eğitimcilerinin verdiği kaliteli eğitimle birçok öğrencimiz üniversiteye yerleşerek hedefine ulaştı  aynı başarının bundan sonraki yıllarda devam edeceğinden eminim açıklamasında bulundu.

Eğitime yaptığı desteklerinden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a memnuniyetini dile getiren Hoşin İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinin yaptığı açıklama şöyle öncelikle Belediye Başkanı Sayın Aslan Ali Bayık'a teşekkür ediyoruz bizi kırmadılar öğrencilerimizi mutlu ettiler sportif anlamda okulumuza katkıda bulundular her türlü ihtiyacımızda bizi geri çevirmediler özellikle eğitim konusunda çok hassas desteklerinden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.