15 Ağustos 2018 Çarşamba
Anasayfa > HABERLER > Başkan Bayık Destek İstedi

Başkan Bayık Destek İstedi

04.06.2018 15:03 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
Başkan Bayık Destek İstedi

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Hilvan Merkez ve kırsal mahallelerde gece gündüz demeden kapı kapı dolaşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaklaşan seçimler için destek sözü almaya devam ediyor.

Kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Bayık Milletvekili adayımız Güler Kama İzol, İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ve Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte yakın yurt,kovancı,aydınlı,angaç ve kavalık kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürdük büyük bir memnuniyetle karşılaştık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Büyük bir sevgi var tabi ki ak parti olarak hizmetlerimiz oldu bize gösterilen saygı ve sevgiye karşılık hizmetlerimiz artarak devam edecek dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Güler Kama İzol ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın 24 Haziran seçimleri doğrultusunda yaptığı çalışmalara AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ak parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.