21 Kasım 2017 Salı
Anasayfa > HABERLER > Bahçelievler ve Bağlar Mahallesi'nde Üst Yapı Çalışmaları

Bahçelievler ve Bağlar Mahallesi'nde Üst Yapı Çalışmaları

06.08.2017 17:21:50 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi, Bahçelievler ve Bağlar Mahallesi'nde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Bahçelievler ve Bağlar Mahallesi'nde Üst Yapı Çalışmaları

Kırsal mahalleler ile paralel devam eden üstyapı çalışmaları Bahçelievler ve Bağlar Mahallesi'nde devam ediyor. 2017 yılı çalışma programı içinde yer alan üstyapı çalışmalarının devam edeceğini bildiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bağlar Mahallesi'nde yeni yerleşim alanlarında çalışmaların devam ettiğini söylerken, Bahçelievler Mahallesi'nde de kırsal mahalle grup yolu çalışmasının yapıldığını bildirdi.

Bahçelievler Mahallesi'nde sürdürülen grup yolu kilitli parke taşı çalışmalarını inceleyen Bayık, Faik Yolu dediğimiz grup yol güzergâhında birçok kırsal mahallemizin ulaşım yolu geçmektedir. Daha önce de çalışma yapılan yolda deforme meydana geldiği için kısmen onarımını yaparak büyük bir kısmında da yeni çalışma başlattık. Bazı kırsal mahallelerin kilit geçiş noktası olan grup yolunun önemli bir kısmını bitirdik sayılır. Devam edecek kısım ise en kısa sürede tamamlanacaktır. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapılan yol ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun dedi